Få 20 procent rabat på alle strikke-, hækle-, og garnkits med rabatkoden " FERIE2024", mens vi holder ferielukket. Læs mere her.

 

HANDELSBETINGELSER

Betaling
Krea Deluxe modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mobilepay, PayPal, Mastercard og Maestro.
Alle beløb er i DKK, danske kroner og er inkl. moms. Betaling vil naturligvis først blive trukket på din konto, når varen afsendes.


Fragt og levering

Levering til Danmark
Vi bestræber os på at alle ordrer, der er indgået inden kl. 11:00 bliver afsendt fra vores lager samme dag. Ordrer indgået efter kl. 11:00 vil vi gøre alt, hvad vi kan for at få med samme dag og ellers vil disse blive afsendt dagen efter.

Fragtpris afhænger af størrelse og vægt på pakken, og betales af kunden med mindre andet er angivet. Krea Deluxe sørger for levering med GLS og Postnord til modtager på den dato, der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS og Postnord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS og Postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Krea Deluxe kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS og Postnord. I tilfælde af meget forsinkede
(adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS og Postnords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Krea Deluxe tager altid udgangspunkt i dag-til- dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen en dag tidligere for at kompensere for dette.

Har du bestilt varer til afhenting i vores butik på Houmannsvej 4a 4690 Haslev, kan det afhentes den samme eller efterfølgende hverdag mellem kl 10.00 og 15.00. Du vil modtage en e-mail om, at din ordre er afsendt fra lager/klar til at blive afhentet.

Vi tilbyder gratis fragt til GLS pakkeshop ved køb af på mere end 399 kr. Dette gælder kun køb af fysiske varer, der skal fragtes og sendes. Digitale opskrifter indgår ikke i de 399 kr. 
Alle beløb er i DKK, danske kroner og er inkl. moms.

Levering til Holland, Sverige og Tyskland sker også med GLS. (2-4 dage)
Alle beløb er i DKK, danske kroner og er inkl. moms.

Levering til øvrige lande sker med Postnord (3-15 dage + toldtid)
Alle lande udenfor EU: Alle beløb er i DKK, danske kroner og er inkl. moms.
Alle lande udenfor EU: Alle beløb er i DKK, danske kroner og er ekskl. moms.
Værk opmærksom på at du vil blive opkrævet moms/told efter dit lands takster for din ordre.

Vi tilbyder fragt op til 2 kg. Hvis din ordre overstiger 2 kg, tager vi kontakt til dig for anden fragtform via e-mail.

Reklamationsret
Krea Deluxe yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller
indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Der skal reklameres inden for rimelig tid, hvilket er 2 måneder efter, at fejlen eller manglen er konstateret. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Krea Deluxe inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt.
kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Krea Deluxe returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Fortrydelsesret
Der er 100 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du
blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og
godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 100 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 100 dage efter returnere
forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@kreadeluxe.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at
du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
E-opskrifter og virtuelle produkter kan ikke returneres eller refunderes.

Varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Krea Deluxe ApS
Houmannsvej 4 A
4690 Haslev
Danmark
Email: info@kreadeluxe.com

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – f.eks. kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Krea Deluxe har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Varens stand når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er taget i brug udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik uden at tage den i egentlig brug.


Kontakt
Krea Deluxe ApS
Houmannsvej 4 A
4690 Haslev
Danmark

Telefon: +45 22 11 77 74
E-mail: info@kreadeluxe.com

CVR-nr.: 36732571

Bank: Danske Bank
Reg.: 3409
Kontonr.: 11647618

 

 

Image with text

Pair large text with an image to give focus to your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Produkt lagt i kurven.
Gå til kurv