Få 20 procent rabat på alle strikke-, hækle-, og garnkits med rabatkoden " FERIE2024", mens vi holder ferielukket. Læs mere her.

Vores farver

Vores farver

Et unikt kendetegn for Krea Deluxe er vores farveskala. Vi udvikler de farver, som vi selv synes er smukke, og som er lavet med henblik på at blive brugt til helt specifikke designs. Farverne er kommet for at blive, vi laver ikke sæsonfarver, som udfases og erstattes af nye. Vi gør os umage med at skabe tidløse farver med hvert sit formål.


HØJE KRAV
Der er ét kriterie, som vi vægter højere end alt andet, når vi laver og udvikler  farver - Det må ikke indeholde problematiske stoffer og unødvendigt kemi.
Vi har selv alvorlige allergier helt tæt på vores familiers hverdag, og det har gjort os meget bevidste om, hvilke problematiske stoffer,der skal undgåes i produktionen og farvningen.

Det er en af årsagerne til, at vi som virksomhed er blevet GOTS-certificeret. Det lille grønne GOTS-logo på vores økologiske bomulds- og merinogarn, er nemlig også en garanti for at problematiske stoffer, som kan fremkalde hudirritation og andre allergiske reaktioner - ikke er at finde i vores garn. Det er eksempelvis stoffer som formaldehyd, nikkel og krom, for at nævne nogle af dem.

Vores høje krav til farvningen har også betydet, at vi har fravalgt muligheden for at lave stærke og skrappe farver, da kemien hertil ikke er accepteret i GOTS-programmet. Du vil ligeledes heller ikke kunne finde en helt hvid farve hos os, da det ikke er muligt at bruge blegemidler. Derfor er vores hvide farve helt naturlig råhvid i vores garn.

 

 

ÅRLIG KONTROL
Det er utroligt svært som forbruger at navigere i, for der er ganske enkelt ikke et krav om, at garn og andre tekstiler skal oplyse helt præcist, hvad produkterne indeholder eller hvordan de er blevet behandlet. Der er blot nogle grænseværdier man ifølge lovgivningen skal holde sig under, og som kan variere fra land til land..

Som GOTS-certificeret produkt bliver hele garnets værdikæde kontrolleret årligt, for at sikre, at produktet lever op til de strenge GOTS-krav. Herunder blandt andet også med årlige laboratorietests og audit fra Control Union i virksomheden.

 

AFSTEMTE FARVER
Heldigvis er vi meget begejstrede for afdæmpede farver, og vores farveskala bærer præg af en afstemt pallette af tone i tone farver. Når vi tilføjer nye farver,  holdes farveprøven altid op mod alle de øvrige farver, for at sikre, at de passer sammen på kryds og tværs af hinanden. Det kræver nogle gange flere forsøg at få den helt perfekte nuance frem, men det er hele arbejdet værd for resultatet bliver en smuk og sammenhængende farveskala.In same category


Related by tags


    Produkt lagt i kurven.
    Gå til kurv