Vores garn

Vi har taget et meget bevist valg om udelukkende at producere garn af højeste kvalitet, som samtidig er økologisk og GOTS certificeret – eller garn, som er så bæredygtigt og naturligt, som det overhovedet er muligt at producere.

Et valg der er udsprunget af et personligt behov for garn uden skadelig kemi.
Vi har hver især børn med meget svære allergier, som ikke kan ikke tåle berøring med materialer, der indeholder mange af de kemikalier, som er at finde i den konventionelle garn- og tekstil produktion. 

Det garn vi producerer og lægger navn til, kan bruges af alle med tryghed om at man får et garn, der er produceret med de allerstørste hensyn til naturen, planterne og dyrene der bærer på det lækre uld. Ikke mindst er der taget stort hensyn til de mennesker der arbejder med det i hele processen.

Vi vil sikre, at alle der anvender vores garn kan strikke og hækle søde bamser, tæpper og tøj til de mindste i deres liv med rigtig god samvittighed. Samtidig med en vished om at have brugt bæredygtige kvalitetsmaterialer uden skadelig kemi, rester af pesticider og kunstgødning.

Vi er meget stolte af, at kunne tilbyde et økologisk luksusgarn, hvor man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten og farverne for at vælge bæredygtigt. Det føles godt helt ned i maven at hækle en bamse til vores børn, med et garn, der er i orden på alle områder.


Ingen varer

To be determined Fragt
0,00 kr Total

Til kassen